Forum

Build and Deploy Error

19 April 2017 01:53
Hi

My project works fine and I am trying to upload it to our website. When I try to build the project I get the following code which I think is error;

Building project: 3Dmodel-Hat-07
——————————————————————————–
'apps' field in project config is empty, detecting apps html-files automatically
——————————————————————————–
—————————————————————-
Processing: projects/3Dmodel-Hat-07/build/3Dmodel-Hat-07.min.css
—————————————————————-
Traceback (most recent call last):
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/apps_dev/project.py", line 44, in
project_cli.run(sys.argv, base_dir)
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/scripts/lib/project_cli.py", line 270, in run
run_build(args[1:], proj_path)
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/scripts/lib/project_cli.py", line 1476, in run_build
build_app(app, **params)
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/scripts/lib/project_cli.py", line 1640, in build_app
compile_js(js_paths, app.stem, opt_level, engine_type, use_source_map, dev_proj_path, build_proj_path)
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/scripts/lib/project_cli.py", line 1984, in compile_js
i for i in get_used_modules(js_paths[parent])])
File "/Users/blackish/Documents/blend4web_ce/scripts/lib/project_cli.py", line 2105, in get_used_modules
text = ff.read()
File "/private/var/folders/0j/jf_v58s93vgcf9dl4t0wcdy40000gn/T/AppTranslocation/A9EFF2BC-2B6E-4613-9CB8-20ED66A237FB/d/blender.app/Contents/MacOS/../Resources/2.78/python/lib/python3.5/encodings/ascii.py", line 26, in decode
return codecs.ascii_decode(input, self.errors)[0]
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xe4 in position 1410: ordinal not in range(128)


<!DOCTYPE html>
<html>

<head>

    <title>Doubleview - Hat 3D Model</title>

    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no, width=device-width">

    






































































































                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
    

</head>

<body>
    <div class="banner" id="logo"> Doubleview</div>
    <div id="main_canvas_container"></div>
    <div class="exchange" id="exch">TSX.V : DBV - OTCBB.pink : DBLVF - GER : 1D4</div>
    <div class="exchange" id="hat">Hat Gold-Copper Deposit Model</div>
    <div class="main-button" id="start_anim"> V. TOUR
        <div class="tooltiptext">Begin a virtual tour<br>around the <br><b>Lisle Deposit</b>
        </div>
    </div>
    <div class="main-button" id="top-view">Top View
        <div class="tooltiptext">Property <br>Aerial View
        </div>
    </div>
    <div class="main-button" id="surface">Surface
        <div class="tooltiptext">Toggle <br>Surface (on/off)
        </div>
    </div>

    <div class="main-button" id="information"> ?
        <div class="tooltiptext">
            <b>Navigation:</b> <br>
            <ul>
                <li>Mouse+left Click to Examine/Navigate <br></li>
                <li>Mouse+right Click to Pan view Around <br></li>
                <li>Mouse+middle Roll to zoom in/out</li>
            </ul>
        </div>
    </div>
    <div class="menuGC" id="copper_menu">Copper

    </div>

    <div class="menuGC" id="table_menu">Assays
        <div class="tooltiptext" id="table1">.
        </div>
    </div>
    <div class="copper" id="cu_2500">0.25%
       <div class="og" id="og_cu_2500"> </div>
        <div class="tooltiptext"><b>Copper</b> (on/off)<br> Greater than 2500 ppm <br> (Cu > 0.25%)
        </div>
    </div>

    <div class="copper" id="cu_2000">0.20%
       <div class="og" id="og_cu_2000"> </div>
        <div class="tooltiptext"><b>Copper</b> (on/off)<br> Greater than 2000 ppm <br> (Cu > 0.20%) </div>
    </div>

    <div class="copper" id="cu_1000">0.10%
       <div class="og" id="og_cu_1000"> </div>
        <div class="tooltiptext"><b>Copper</b> (on/off)<br> Greater than 1000 ppm <br> (Cu > 0.10%) </div>
    </div>
    <div class="menuGC" id="gold_menu">Gold

    </div>
    <div class="gold" id="au_point_2">0.2
               <div class="og" id="og_point_2"> </div>
        <div class="tooltiptext"><b>Gold</b> (on/off)<br> Greater than 0.2 g/t </div>
    </div>

    <div class="gold" id="au_point_1">0.1
        <div class="og" id="og_point_1">

        </div>
        <div class="tooltiptext">
            <b>Gold</b> (on/off)<br> Greater than 0.1 g/t

        </div>
        
    </div>
    
        <div class="copper" id="cu_0200">Min.
        <div class="og" id="og_cu_0200">

        </div>
        <div class="tooltiptext">
            <b>Mineralized Interval</b> <br>(Copper Gold in Drill Hole)<br> 

        </div>
        
    </div>


</body>

</html>



As you see in the deployed file, there is no JS script line has been added and no file is associated with the download for the server. How do I fix this for my project?

Thanks
20 April 2017 18:50
Hello.
It looks like our bug. We will try to fix it to the upcoming release.
Thanks
Blend4Web developer
21 April 2017 11:11
Hello
Could you attach the simple project, demonstrating the issue?
Blend4Web developer
21 April 2017 16:08
We could reproduce the issue. I guess, your text editor use wrong encoding type. It should be "UTF-8" but it's not.
Could you try to set encoding type to "UTF-8"? Try to save your files with Sublime Text 2, it uses the "UTF-8" encoding by default.
Blend4Web developer
 
Please register or log in to leave a reply.