Forum

boolean animation

05 November 2015 11:32 #4794
Well I have tried to create a new project and export it again without any unuseful logic nodes but I still have the same issue.
Is that possible one of you try to load it from a virtual server to see if it works for you…
05 November 2015 12:18 #4796
Hi. Does this link work for you?



If it is, then something is wrong with your wamp server.
Blend4Web Team
05 November 2015 12:24 #4797

Is that possible one of you try to load it from a virtual server to see if it works for you…
What concrete software are you using? The bug can be related to a specific distribution.
Blend4Web Team
05 November 2015 12:37 #4798
Hi, Yes this link works for me! wamp is the only software I used to simulate the server.

here is my configuration :

Configuration Serveur
Version Apache:
2.4.9 - Documentation
Version de PHP:
5.5.12 - Documentation
Server Software:
Apache/2.4.9 (Win64) PHP/5.5.12
05 November 2015 12:56 #4799
I have downloaded the project and copy it in my wordpress directory and used an iframe to call my app :

<iframe width="800" height="600" allowfullscreen src="./wp-content/themes/dt-the7-child/my_papyrus/deploy/apps/my_papyrus/my_papyrus.html"></iframe>


I have the same issue… is there something that I have missed?
05 November 2015 14:15 #4801
Hi,

If you use a direct link to your app (not iframe), will it work? We use Django for this website and I recall we had some problems with URL prefixes for static resources. Also make sure that there are no 404 errors (all resources were actually copied).
Development Lead | Twitter
05 November 2015 14:36 #4802
I have tried to put a <a href="…"> link an also an <img> but it is not working
05 November 2015 14:44 #4803
I have tried to put a <a href="…"> link an also an <img> but it is not working
So static images are not loaded too?
Try embedding content from blend4web.com, will it work for you?
For example:
<iframe width=750 height=400 allowfullscreen src="https://www.blend4web.com/apps/webplayer/webplayer.html?load=../../assets/interactivity/coin_flip/coin_flip.json"></iframe>
Development Lead | Twitter
05 November 2015 15:25 #4806
Well if I put an image it works but the app its different and do not load.

yes it works well for the coin flip application!!
05 November 2015 15:43 #4809
Ok, if you export a cube to a single HTML file and run it in an iframe with wamp, will it work? Menu option Export > Blend4Web (.html)
Development Lead | Twitter
 
Please register or log in to leave a reply.